BAD & BEACH BIJ INTERSPORT ZIERIKZEE

Het is zomer! Intersport Zierikzee pakt uit met een breed assortiment bad- en beachmode. En ook aan de snelheidszwemmers is gedacht. Medewerker Corine Meeles-Mol: “Bijzonder is dat mensen bij ons goed terecht kunnen voor de grotere maten. Daarin zijn we op het eiland echt onderscheidend.”

Op de begane vloer kunnen de sportieve baantjeszwemmers terecht. Corine: “We hebben niet alleen kleding zoals wedstijdbadpakken, badmutsen en zwembroeken, maar ook accessoires waarmee je je slag en techniek kunt verbeteren. Veel zwemmers kunnen grote vooruitgang boeken door de aanwezige trainingsaccessoires te gebruiken. Met een goede zwemslag kun je zoveel winnen.” Zo zijn er peddels om de armtechniek te trainen en pushboards voor de benen. 

“Vanuit Intersport is steeds meer aandacht hiervoor. Dat is mede gekomen doordat we afgelopen jaar een clinic hebben verzorgd, in samenwerking met B-Running, voor mensen die mee wilden doen aan de triathlon Brouwersdam90. We hebben nu bijvoorbeeld ook een safe swimmer. Dat is een speciale boei waarmee je zichtbaar bent als je in open water gaat zwemmen.”


Er is een groeiende vraag naar functionele zwemkleding. “We merken dat door het zwembad van Laco steeds meer mensen zwemmen. De groei komt ook doordat we gekozen hebben zwemkleding tot en met maat 48 aan te bieden. Dat is bijna nergens te krijgen.”


Mix en match

Op de bovenverdieping is het bad- en beachassortiment te vinden. Die is volledig toegespitst op het naar het strand gaan. Daar hangen de bikini’s, zwemshorts en bijpassende shirts, shorts, strandjurkjes en vele slippers. Corine: “Ook bij de badkleding bieden we de grote maten, ook grote cupmaten. En het is mix en match: je kunt boven- en onderstukje los van elkaar kopen.”


Grote maten

Voor de grote (cup)maten werkt Intersport met de merken Beachlife en WOW. “Dat zijn luxere merken. Je betaalt iets meer, maar hebt kwalitatief ook een veel mooier product. Het is fijner afgewerkt en modieuzer.”


INTERSPORT ZIERIKZEE

Grevelingenstraat 6,
Zierikzee, 0111-411 111

www.intersport.nl


GRENZELOOS COACHING HELPT JONGEREN

Nu het voorjaar is begonnen, ziet Intersport Zierikzee een duidelijke toename van tennissers, wandelaars en hardlopers die de winkel aan de Grevelingenstraat binnenstappen. Het brede aanbod voor deze buitensporters kenmerkt zich vooral door functionaliteit en degelijkheid.  

Maar al te blij is Jaap Stoutjesdijk van Grenzeloos Coaching met zijn twee versterkingen. Zowel de nieuwe regiebehandelaar (heeft de regie over het hele zorgproces), als de verpleegkundige uit de kinderpsychiatrie, zijn zeer ervaren. “Samen met onze gedragsdeskundige, vitaliteitscoach en kindercoach, hebben we een mooi team van specialisten bij elkaar. Uiteindelijk willen we alle doelgroepen en alle leeftijdscategorieën kunnen helpen, zodat we een zorgaanbieder zijn met een brede maatschappelijke functie”, aldus Jaap.


Jeugd

Wat jongeren betreft, mikt Grenzeloos Coaching uit Zierikzee op een doelgroep tot 23 jaar. Verslaafden, kinderen met gedragsproblemen, maar ook ouders wordt de helpende hand geboden. “Heb je een kind met ADHD of autisme, kunnen wij helpen hoe hiermee het beste om te gaan. Ook hebben we een cursus voor ouders ontwikkeld, waarbij we ze begeleiden in de opvoeding. Iedereen doet het naar beste weten, maar opvoeding is het moeilijkste beroep dat er is.” Problemen zijn er in de huidige tijd genoeg, constateert Jaap. “Er zit veel stress in gezinnen. Drukte, financiële perikelen, echtscheidingen. Je kunt het nog zo goed regelen, maar een echtscheiding is vaak een beschadiging voor de rest van een kind zijn leven.”


Lastig

Naast het arbeidsfit maken van mensen is ‘jeugd en ouders’ een tweede belangrijke pijler voor Grenzeloos Coaching. Cliënten komen binnen via de gemeente, direct via ouders of het voortgezet onderwijs. Grenzeloos Coaching heeft alle benodigde registraties – vanuit zorgverzekeraars en de gemeente – in huis. “En we hebben alle specialismen onder één dak. In alles wat we doen is kwaliteit het uitgangspunt. Elke jongere krijgt bij ons de aandacht die het verdient”, besluit Jaap.


GRENZELOOS COACHING

www.grenzelooscoaching.nl


Deel dit artikel: