Bedrijvig

INTERSPORT ZIERIKZEE

De beste schoenen voor optimaal wandelplezier

Op zoek naar nieuwe wandelschoenen? Intersport Zierikzee biedt de beste berg- en wandelschoenen. Filiaalmanager Bas van Boven: “Goede schoenen verdienen een investering.”

Lees meer

In de winkel aan de Grevelingenstraat in Zierikzee vind je verschillende schoenen van uitstekende kwaliteit. “Bergschoenen verdienen een goede investering en daarom adviseren wij u om op een zorgvuldige manier een nieuw paar schoenen aan te schaffen”, aldus filiaalmanager Bas van Boven. 

“Voor een optimaal advies maken wij gebruik van onze 3d-voetscan.” Want of je nu in Nederland of in Oostenrijk, in de bergen of in het bos gaat lopen, goede wandelschoenen zijn een must. Van Boven: “Zonder goed schoeisel kan al snel je wandelplezier verpest worden.”


Outdoorspecialisten

De Intersport-medewerkers zijn outdoorspecialisten. “Dit betekent dat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van wandelschoenen. Ze kunnen klanten perfect helpen met de aanschaf van de juiste schoen”, legt Van Boven uit.


Brede collectie

Intersport biedt een grote collectie wandelschoenen van topmerken als Salomon, Lowa, Meindl, MC Kinley en TEVA. Deze merken bieden ieder weer modellen voor verschillende voettypen, activiteiten en klimaten. Van Boven: “Maakt iemand vaak wandelingen door de stad, vlakke bossen of gaat die persoon wellicht de Nijmeegse Vierdaagse meelopen? Dan zijn lage of halfhoge wandelschoenen uit de A-categorie geschikt. Verkeert iemand regelmatig op bergachtig terrein of trekt die er zelfs op uit voor zware bergtochten in de Pyreneeën? Dan is een hoog model uit de B/C-­categorie weer beter. En wanneer je gaat wandelen in een warm gebied is het verstandig om te kiezen voor een model met een ademend mesh bovenwerk, terwijl je tijdens wandelingen in natte gebieden juist kiest voor een waterdichte schoen met bijvoorbeeld een Gore-Tex membraan.” Intersport is dus de eerste stap naar veel wandelplezier.


INTERSPORT ZIERIKZEE

Grevelingenstraat 6,
Zierikzee, 0111-411 111

www.intersport.nl

Gratis voetscan

Bij Intersport Zierikzee krijg je advies op maat voor elke gewenste schoen, zoals wandel-, hardloop- of trailschoenen. De SafeSize 3d-scan is daarbij een uitermate geschikt hulpmiddel. Bas van Boven: “Naast deze voetscan doen we een beweeganalyse. Daaruit volgt de schoen die het beste bij de klant past.” De scan is gratis zodra de klant schoenen aanschaft. Anders kost het 25 euro.

Deel dit artikel: